ban1

Szállítás

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK és VÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓK

Szállítói információk

Cégnév: Varga & Társa Kft.
Cégjegyzékszám: 20-09-066916
Cégbíróság: Zala Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 13542869-2-20
Cím: 8360 Keszthely, Martinovics u. 42.
Telefon: 06/83-315-777
Fax: 06/83-510-775
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vásárlási szerződés

Az alábbi dokumentum a Varga & Társa Kft webáruházában történő vásárlás jogi feltételeit tartalmazza. Ön megrendelésének jóváhagyásával a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabály értelmében az alábbi szerződést elfogadja, ezért rendelés előtt feltétlenül OLVASSA EL!

Általános rendelkezések

A Varga & Társa Kft. Volvo penta, Tohatsu hajómotorokat, Brig típusú gumicsónakokat, Fristads, Hejco munkaruházatot és A-Code sport- és szabadidő ruházatot forgalmaz, melyeket a rendelés után postai utánvéttel, futárszolgálattal szállítunk. A termékeket megvásárolni csak a Regisztrációs folyamat lezajlása és a rendszerbe való belépés után lehet.
A feltüntetett árak magyar forintban (HUF) értendők.
Fizetési mód: Készpénz, átvételkor.

A szerződés hatálya

Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.
A Varga & Társa Kft. webáruház rendszere minden érvényes rendelésnek automatikusan rendelésazonosítót ad, melyet a megrendelő által megadott címre küldött rendelésigazoló e-mailben közöl. Csak a rendelésazonosítóval rendelkező megrendelés érvényes!

Vételár

A termékek adatlapján feltüntetett ár a termék ajánlati ára (ajánlott fogyasztói ára).

Az ajánlati ár az adott pillanatban érvényes és csak akkor válik végleges árrá, ha a megrendelő a rendelési folyamat lépéseit szabályosan elvégzi, és a rendelést jóváhagyja.
A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel.
Az áruházban megjelenő, esetleges hibás árakat tudomásunkra jutása esetén azonnal kijavítjuk, emberi, vagy programhibából kikerült rossz árakon termékeket nem szállítunk ki.
Amennyiben valamely rendelés vagy rendelések bármilyen okból módosításra, összevonásra kerülnek, a módosított rendelésre a módosítás időpontjában érvényes kondíciók vonatkoznak.

Fizetés

A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget minden esetben utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak kifizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze.

Szállítás

Futárszolgálat
Szállítási határidő: raktárkészlet függő
Szállítási idő: 1 - 14 nap
60000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Postai szállítás
Szállítási határidő: raktárkészlet függő
Szállítási idő: 1 - 14 nap
80000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

Postai csomagküldemények díjszabása
Üzleti csomag 10 000 Ft-ig Bruttó: 1 490 Ft
Kényelem csomag 20 000 Ft-ig Bruttó: 1 690 Ft
Prémium csomag 50 000 Ft-ig Bruttó: 1 890 Ft

A megrendelő felelősségvállalása

A megrendelő a regisztrációs oldalon adja meg az adatait. A megrendelés ezen adatok alapján kerül teljesítésre. Hibás, vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.
Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.
Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az általa választott szállítási és fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a Varga & Társa Kft számára.

Visszalépés a vásárlástól

A megrendelő jogosult a megrendelés jóváhagyása után, de még a megrendelt árukat tartalmazó küldemény feladása (vagy futárnak történő átadása) előtt a szerződéstől díjmentesen elállni. Az elállást írásban, a rendelésazonosító-szám megjelölésével kell a 8360 Keszthely, Martinovics u. 42. címre vagy a 83/510-775 faxszámra eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt Szállító visszajelezte. A visszajelzés nélküli elállás is érvényesnek tekintendő a feladást követő munkanap 12:00 órától, amennyiben a megrendelő az elállás elküldését hitelt érdemlően igazolni tudja.
Az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól (17/1999 [II.5] kormányrendelet). Ebben az esetben a Varga & Társa Kft. köteles a sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő 30 napon belül visszatéríteni. A visszalépés költségei a vevőt terhelik.

A biztonságos üzletmenet és a visszaélések elkerülése érdekében Szállító fenntartja magának a jogot, hogy csak feltételekhez kötve (pl. előzetes fizetés), vagy egyáltalán ne szolgálja ki azokat a vásárlókat, akik rendszeresen nem tartják be a vásárlási szerződésben foglaltakat, vagy bármilyen más módon kárt okoznak Szállítónak.

Garancia (jótállás)

Hibás termék esetén a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető. Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

Vásárlási folyamat

Regisztráció

Első vásárlása megkezdése előtt regisztrálnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció hivatkozásra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Varga & Társa Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII. törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, hozzájárulását önként és határozatlan időre adta azzal, hogy írásban bármikor visszavonhatja. Aktuális rendelését mindig arra a címre küldjük, amit a rendelés véglegesítése előtt megadott.

Az ugrás a kosárhoz hivatkozásra kattintva megtekintheti eddigi megrendeléseit, valamint nyomon követheti aktuális megrendelésének fázisait. Így világosan láthatja, éppen hol tart a feldolgozás, valamint hogy minden Ön által megrendelt terméket tudunk-e szállítani. A feldolgozás egyes fázisairól természetesen egyidejűleg e-mailben is tájékoztatjuk.

Kosár

Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje nem kell mást tennie, minthogy a termékek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
A bal menüben levő ugrás a kosárhoz hivatkozásra kattintva megtekintheti a kiválasztott termékeket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a termékből. A termékek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a termék mellett levő beviteli mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd ENTER-t ütve nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.

A rendelt termék végösszege alatt megjelenik a rendelés kiegészítés. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a megrendelés elküldése ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.
Tájékoztatjuk, hogy amennyiben valamelyik termékünk mellett a Nem rendelhető státussal találkozik, nem tudja azt a kosarába helyezni, ezek a termékek ugyanis nincsenek a készletünkben. A státus egyes esetekben változhat, amennyiben tehát időközben mégis elérhető lenne az adott termék, attól kezdve természetesen nem találja már mellette a Nem rendelhető státusra utaló jelzést.

Megrendelés

A kiválasztott termékek megrendelését a Kosár funkciónál teheti meg. Az ugrás a kosárhoz hivatkozásra kattintva ellenőrizheti a kosarában lévő termékeket, módosíthatja a számlázási és szállítási adatokat. Lehetősége van arra, hogy megrendelésenként külön szállítási és számlázási címet adjon meg. Ezután a Megrendelés elküldése ikonra kattintva véglegesítheti a rendelését.

A rendelés beérkezéséről automatikus értesítést küldünk Önnek e-mailen. A rendszer ezt követően kezdi meg az Ön megrendelésének tényleges feldolgozását. A rendeléseket a rendelkezésre álló készlet erejéig teljesítjük. A beérkezett rendelések feldolgozása után Önt egy újabb e-mailben értesítjük a sikeres készletfoglalásról, valamint jelezzük, ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. Ezeket a tételeket automatikusan töröljük a megrendeléséből. Végül a csomag elkészülte után még egy értesítést küldünk a kiszállításról, melyben megtalálja a csomagazonosítót és a kiszállításra kerülő tételeket.
Az egyértelműen hamis adatokkal regisztrált felhasználókat a Varga & Társa Kft. jogosult az adatbázisból törölni, illetve a kétségbe vonható adatok valódiságát jogosult ellenőrizni.

Adatvédelem

Sem a Varga & Társa Kft, sem a weboldalt üzemeltető NLG-system a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek, azokat kizárólag az áruház üzemeltetéséhez használja fel.

A változtatás jogát fenntartjuk. Kérjük, vásárlás előtt mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket!