• banner06.jpg
  • banner07.jpg
  • banner08.jpg
  • banner1.jpg
  • banner2.jpg
  • banner3.jpg
  • banner4.jpg
  • banner5.jpg Model / M140

Típus

Two Stroke

Maximális teljesítmény

HP (kw)

140 (103.0)

Maximális fordulatszám tartomány

rpm

5200-5700

Üzemanyag fogyasztás

L/Hr (gal/Hr)

58 (15.3)

Hengerek száma

4

Furat X Löket

mm (in)

88 x 72.7 (3.46 x 2.86)

Lökettérfogat

cc (Cu in)

1768 (107.9)

Motorkenés

Auto Mixing

Indítórendszer

Elektromos indítás

Gyújtógyertya

NGK B8HS-10 or BR8HS-10

Gyújtás

degree

ATDC10- BTDC20

Generátor adatok

12V 330W 27.5A

Generátorolaj

Genuine recommended 2stroke Generátorolaj (TCW-3)

Generátorolaj tartáyl mérete

L (gal)

6 (1.6)

Üzemanyagtartály térfogata

L (gal)

25 (6.6)

Sebesség kontroll

Remote control

Sebességváltó áttétel

2.0 (13:26)

 

Standard & Optional Equipments

Típus

EPTOL / UL

Elektromos indítás

Motor leállító kapcsoló

●*

Generátor

Egyenirányító

Power Trim & Tilt

Automata olajkeverés

Transam

20 / 25

Propeller

Digitális fordulatszámmérő

Távirányító

25L Műanyag üzemanyag tank

Szerszámkészlet

Berántó kötél

Tartalék Gyújtógyertya

Használati útmutatóAktuális hírek

Magunkról

A Varga & Társa Kft. 1999-ben alakult, miután Varga Sándor eladta a társával közösen alapított konkurens cégben birtokolt 50%-os résztulajdonát. A korábban szerzett gyakorlati, és üzleti tapasztalatokat felhasználva, feleségével karöltve alapították az új vállalkozást, mely Keszthelyen, a Martinovics utca 42 szám alatt kezdte meg tevékenységét.

Cégünk a legmodernebb információs rendszerrel rendelkezik (Partner Network), így közvetlen kapcsolatban állunk a Volvo Penta Central Europe GmbH számítógépes rendszerével, melyen keresztül direkt módon a pillanatnyi raktárkészlet ismeretében tudunk alkatrészeket rendelni. A Volvo Penta alkatrész rendelési, és szállítási rendszerével 72 óra alatt teljesíteni tudjuk megrendelőink alkatrész utánpótlását. Számítógépes programjaink lehetővé teszik, hogy a Volvo Penta teljes vertikumának ismeretében korrekt szaktanácsadással állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

Cégünk a Volvo Penta motorokon kívül a Tohatsu motorok magyarországi képviselete is. Széles választékban forgalmazzuk a japán cég különböző felhasználási célokra gyártott motorjait.

Szervíz

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk a hajómotorok szervizelésében, karbantartásában. Tekintse meg referenciáinkat és partnereinket!

Cégünk a legmodernebb információs rendszerrel rendelkezik (Partner Network), így közvetlen kapcsolatban állunk a Volvo Penta Central Europe GmbH számítógépes rendszerével, melyen keresztül direkt módon a pillanatnyi raktárkészlet ismeretében tudunk alkatrészeket rendelni. A Volvo Penta alkatrész rendelési, és szállítási rendszerével 72 óra alatt teljesíteni tudjuk megrendelőink alkatrész utánpótlását.

Számítógépes programjaink lehetővé teszik, hogy a Volvo Penta teljes vertikumának ismeretében korrekt szaktanácsadással állhassunk ügyfeleink rendelkezésére.

A végzett munka, és a teljesítmény alapján a Volvo Pentánál "A" besorolással rendelkezünk, amely minden olyan tevékenység elvégzésére feljogosít minket, amelyeket a Volvo Penta szerződéses partnerei folytathatnak.

 

Cégünk a Volvo Penta motorokon kívül a Tohatsu motorok magas színvonalú szervízelését, karbantartását is vállalja.